АБІТУРІЄНТУ

група ПК-9-26 -Кухар;кондитер — 9 кл.

група ПК-9-27 -Кухар; кондитер — 9 кл.

група ПК-11-46 -Кухар; кондитер — 11 кл.

група ПК-34 -Кухар; кондитер — 9 кл.

група ПО-9-13 -Кухар — 9 кл.

група ПОБ-11-18 -Кухар; офіціант; бармен — 11 кл.

група П-11-49 -Кухар — 11 кл.

група ПК-9-25 -Кухар; кондитер — 9 кл.

Правила прийому до ХПЛХТТ на 2017 рік

Харківський професійний ліцей харчових технологій та торгівлі здійснює підготовку кваліфікованих робітників на умовах регіонального замовленням з професій:

На базі 11 класів:

  • Кухар.
  • Кухар. Кондитер.
  • Кухар. Офіціант. Бармен.

На базі 9 класів:

  • Кухар.
  • Кухар. Кондитер.

 

Термін навчання:

Професія

Термін навчання

на базі 11 класів

Термін навчання

на базі 9 класів

5122 Кухар

1 рік 5 місяців

1 рік 6 місяців

5122 Кухар7412 Кондитер

1 рік 5 місяців

2 роки

5122 Кухар5123 Офіціант5123 Бармен

1 рік 6 місяців

-

 

Документи для вступу:

Абітурієнти подають на ім’я директора особисту заяву про прийом до ліцею з зазначенням обраної професії, до якої додаються:

1) Документ про освіту в оригіналі;

2) Свідоцтво про народження, паспорт (4 копії );

3) Ідентифікаційний код (4 копії )

4) Довідка з місця проживання;

5) Медичні довідки ф. 086У  та  ф.063;

6) Довідка з місця роботи батьків;

7) Вісім фотокарток 3х4 см;

8) Характеристика зі школи;

9) Особи, які направляються на навчання підприємством, службами зайнятості подають відповідний документ;

10) Документ про відношення до військової повинності та документи, що дають право на пільги.

Телефон для довідок (057) 750 85 57

474x1024

Рекламка