ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА

Правила прийому до Харківський професійний ліцей харчових технологій та торгівлі на 2015 рік

Правила прийому до Харківський професійний ліцей харчових технологій та торгівлі на 2014 рік

Untitled-11

 

Харківський професійний ліцей харчових технологій та торгівлі здійснює підготовку кваліфікованих робітників за державним замовленням та на комерційній основі з професій :

Untitled-4

Професія

Термін навчання на базі 11 класів

Термін навчання на базі 9 класів

1. кухар

1 рік 5 місяців

1 рік 6 місяців

2. кондитер

1 рік 5 місяців

2 роки

3. кухар; кондитер

1 рік 5 місяців

2 роки

4. кухар, офіціант; бармен

1 рік 6 місяців

-

По закінченні курсу навчання видається диплом кваліфікованого робітника.

Ліцей здійснює курсове професійно-технічне навчання з професій:

1. кухар;
2. кондитер;

Термін курсової підготовки 6 місяців.
По закінченні курсу навчання видається свідоцтво кваліфікованого робітника.
Прийом учнів у Харківський професійний ліцей харчових технологій та торгівлі здійснюються на підставі Типових правил прийому до професійних навчально-виховних закладів України.
Абітурієнти подають на ім’я директора особисту заяву про прийом до ліцею з зазначенням обраної професії, до якої додаються:

1. документ про освіту в оригіналі;
2. свідоцтво про народження, паспорт ( 3 копії );
3.документ про відношення до військової повинності та документи , що дають право на пільги;
4. довідка з місця проживання;
5. медична довідка встановленого зразку;
6. довідка з місця роботи батьків;
7. вісімь фотокарток 3х4 см;
8. характеристика;
9. особи, які направляються на навчання підприємством, службами зайнятості подають відповідний документ;
10. ідентифікаційний код ( 3 копії ).

Прийом документів проводиться з 1 червня по 25 серпня.

 

 

 

 

Участь ліцею у виставці до Свята ПТО

УВАГА! ПРОБНЕ ТЕСТУВАННЯ ЗОВНІШНЬОГО НЕЗАЛЕЖНОГО ОЦІНЮВАННЯ НА 2014 РІК