- кабінети загальнопрофесійної підготовки — 5;
- кабінети професійно-теоретичної підготовки — 13;
- навчальні лабораторії з професії «Кухар, кондитер» — 2;
- навчальні лабораторії з професії «Офіціант, бармен» — 2;
- навчальна майстерня з професії «Перукар» -1;
- спортивні зали — 2.
Для якісної підготовки учнів навчальні кабінети, лабораторії та майстерня оснащені необхідним обладнанням, засобами навчання відповідно до вимог державних стандартів професійно-технічної освіти з відповідних професій.
Кабінет «Фізіології харчування, санітарії і гігієни
За підсумками обласного огляду «Кращий кабінет професійно-теоретичної підготовки за галузевим спрямуванням» кабінет «Технології приготування їжі з основами товарознавства» зайняв ІІІ місце.
Кабінет «Устаткування підприємств харчування»
Професійно-практична підготовка у ліцеї представлена двома складовими: виробниче навчання і виробнича практика.
Виробниче навчання і виробничу практику учні проходять безпосередньо на підприємствах-замовниках кадрів, де сьогодні є все, що необхідно для підготовки майбутніх робітничих кадрів:
1. Сучасне устаткування, оснащення, інструменти, матеріали, сировина, енергоресурси.
2. Сучасні виробничі технології.
Контроль за рівнем навчальних досягнень учнів здійснюється у навчальних лабораторіях і майстерні ліцею.