МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНА БАЗА

Професійно-теоретична підготовка у ліцеї здійснюється у навчальних кабінетах, лабораторіях і майстерні:
  • кабінети загальнопрофесійної підготовки — 5;
  • кабінети професійно-теоретичної підготовки — 13;
  • навчальні лабораторії з професії «Кухар, кондитер» — 2;
  • навчальні лабораторії з професії «Офіціант, бармен» — 2;
  • навчальна майстерня з професії «Перукар» -1;
  • спортивні зали — 2.

Для якісної підготовки учнів навчальні кабінети, лабораторії та майстерня оснащені необхідним обладнанням, засобами навчання відповідно до вимог державних стандартів професійно-технічної освіти з відповідних професій.

 

Small_image001_10

 

Кабінет «Фізіології харчування, санітарії і гігієни

Кабінети «Технології приготування їжі
з основами товарознавства»

       За підсумками обласного огляду «Кращий кабінет професійно-теоретичної підготовки за галузевим спрямуванням» кабінет «Технології приготування їжі з основами товарознавства» зайняв ІІІ місце.

Кабінет «Устаткування підприємств харчування»

Кабінет «Охорони праці»

Професійно-практична підготовка у ліцеї представлена двома складовими: виробниче навчання і виробнича практика.
Виробниче навчання і виробничу практику учні проходять безпосередньо на підприємствах-замовниках кадрів, де сьогодні є все, що необхідно для підготовки майбутніх робітничих кадрів:
1.     Сучасне устаткування, оснащення, інструменти, матеріали, сировина, енергоресурси.
2.     Сучасні виробничі технології.
Контроль за рівнем навчальних досягнень учнів здійснюється у навчальних лабораторіях і майстерні ліцею.

Навчальна лабораторія з професії «Кухар, кондитер»
Навчальна лабораторія з професії «Офіціант, бармен»
Навчальна майстерня з професії «Перукар»
Small_image035
Навчальні лабораторії оснащені всім необхідним устаткуванням, інструментом, інвентарем, столовою білизною, столовим посудом і приборами згідно вимог державних стандартів з професій.